İçeriğe geç

Üstü Bol Altı Dar Pantolona Ne Denir

Pantolon çeşitleri nelerdir?

Pantolonlar uzun veya kısa, dar veya geniş paçalı (denizci pantolonu) veya bacaklara bağlı (kayak pantolonu) olabilir. Etek uçları kavisli veya düzdür. Pantolonların ön, arka veya yanlarında cepler olabilir. Kot pantolon, draper pantolon, keten pantolon ve kadife pantolon gibi farklı dokumalar vardır.

Dar pantolonlara ne denir?

Skinny jean, son yıllarda kadınların günlük kombinlerinde sıkça tercih ettiği bir kot kesim türüdür. Kelime anlamı Türkçe’ye “dar kot” olarak çevrilebilir. Skinny jean’lerde kullanılan kumaşın özelliği ise tamamen sert bir denim kumaş olmamasıdır.

Bol kesim pantolona ne denir?

Palazzo pantolonların özellikleri nelerdir? Palazzo pantolonların ne olduğunu düşündüğünüzde, aklınıza ilk gelen şey kesimidir. Bu tür pantolonlar genellikle çok geniş paçaları ve paçalarıyla dikkat çeker. Pantolonlar belden sıkıdır ve bileklere doğru daha bollaşır.

Straight pantolon ne demek?

Düz pantolonlar, düz kesimli ve bacakta bollaşmayan pantolonlardır. Özellikleri arasında daralan paçalar, düz bir çizgi ve rahat bir uyum bulunur. Klasik ve zamansız bir stile sahip olan düz pantolonlar, günlük ve resmi giyim için tercih edilen bir seçenektir.

Jogger nedir?

Jogger pantolon nedir? Jogger pantolonlar son yıllarda giderek popülerlik kazanan rahat ve şık bir modeldir. Bunlar spor giyim dünyasından esinlenerek üretilen, genellikle ince paçalı ve belinde lastik bulunan ürünlerdir. “Jogger pantolon nedir?” sorusunun cevabı, yürürken giyilen rahat ve esnek pantolonlardır.

Boyfriend pantolon ne demek?

Erkek arkadaş pantolonu ne anlama geliyor? Son yıllarda moda dünyasında popülerlik kazanan erkek arkadaş kotu terimi birçok kişi için kafa karıştırıcıdır. Adından da anlaşılacağı gibi bu pantolon erkek pantolonlarını anımsatan bol ve rahat bir kesime sahiptir.

Baggy pantolon ne demek?

Geniş pantolon veya gömlek modelleri ve kazaklar da bol paça olarak adlandırılır. Bol paça terimi; bol anlamına gelir. Genellikle bol paça pantolonlar için kullanılır. Bol paça pantolonlar bol paçalı geniş pantolonlardır.

Chino pantolon ne demek?

Diğer pantolonlardan nasıl farklıdırlar? Chino nedir sorusunun basit cevabı, dokunmuş pamuklu kumaştan yapılmış bir pantolon türüdür. Chinolar %100 pamuklu kumaştan yapılsa da günümüzde pamuk ve sentetik karışımları da kullanılabilir.

Crop fit pantolon ne demek?

Hepimiz crop’un ne olduğunu, crop top’un ne olduğunu ve crop’un ne anlama geldiğini birçok kez duymuşuzdur. Crop, İngilizce’de “kesmek, kesmek” anlamına gelir. Giysinin alt kısmının genellikle midenin veya belin hemen üzerinde bittiği bir kesim stilidir.

Palazzo pantolon kime yakışır?

Geniş ve dökümlü bir kesime sahip olan palazzo pantolonlar, hemen hemen her vücut tipine uygun, çok yönlü bir seçenektir. Model geniş kesimli olduğundan, bacaklar optik olarak daha uzun görünür ve vücut hatları yumuşatılır. Kısa boylu kişilerin daha uzun görünmek için tercih edebileceği alternatiflerden biridir.

Crop paça ne demek?

Giyim anlamında “crop” kelimesi genellikle üst kısmı kısaltılmış, mideyi veya midenin bir kısmını açıkta bırakan giysiyi ifade eder.

Baggy pantolon kimlere yakışır?

İnce ve uzun bacaklılar: Bol paça pantolonlar ince ve uzun bacaklılar için de uygun bir seçimdir. Geniş kesimi sayesinde vücut hatlarını dengeler ve daha dolgun ve orantılı bir görünüm sağlar. Bu sayede şık ve rahat kombinler yaratabilirsiniz.

Utility pantolon ne demek?

Yalıtımlı, lamineli, esnek kumaştan yapılmış, rüzgar ve su itici tam bir performans pantolonu. Patentli YKK fermuarları dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Bacağın dış tarafında dizin altına kadar uzanan altta yatan bacak fermuarları havalandırma için kullanılır. Yapıştırıcı kaynak teknolojisiyle birleştirilir.

Flare jean ne demek?

Flare veya İspanyol paça kot modeli, vücudu üstte saran ve dizden bacağın sonuna doğru genişleyen kadınsı bir görünüme sahiptir. 70’lerin favorisi olan flare kotlar, yüksek ve orta bel stilinize zarafet katar.

Slim mi daha dar skinny mi?

Skinny jean’den önceki son seviyede slim taper vardır. Üst kısım dar kesimlidir ve diz altında daha da darlaşır. Uyluklarınız hacimliyse skinny jean’ler tam size göre! 19 Temmuz 2022

Pantolon kumaş türleri nelerdir?

Pantolon kumaş türleri: pamuklu kumaş, pamuklu dimi, kadife, denim. Yün kumaş: yün tüvit, yün gabardin karışımı, saten, ipek, viskon.

Chino pantolon nedir?

Diğer pantolonlardan nasıl farklıdırlar? Chino nedir sorusunun basit cevabı, dokunmuş pamuklu kumaştan yapılmış bir pantolon türüdür. Chinolar %100 pamuklu kumaştan yapılsa da günümüzde pamuk ve sentetik karışımları da kullanılabilir.

Crop fit pantolon ne demek?

Hepimiz crop’un ne olduğunu, crop top’un ne olduğunu ve crop’un ne anlama geldiğini birçok kez duymuşuzdur. Crop, İngilizce’de “kesmek, kesmek” anlamına gelir. Giysinin alt kısmının genellikle midenin veya belin hemen üzerinde bittiği bir kesim stilidir.

Hangi pantolon tipi zayıf gösterir?

Kot pantolon kesimi vücut tipinize uygun seçilmelidir. Yüksek bel ve düz paçalı kot pantolonlar genellikle vücut hatlarını daha iyi gösterir ve daha ince bir görünüm yaratır. Ayrıca beli vurgulayan ve bacakları görsel olarak uzatan bu stil birçok vücut tipine uygundur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Beykent Escort